Productspecificatie

Productnaam
Oranje tompoucevlaai
Productinformatie
Krokante vlaaien bodem gevuld met banketbakkersroom, slagroom. Afgewerkt met een luchtige bladerdeeg met roze fondant.
Seizoen
Dit product is leverbaar van 1-4 tot en met 6-5.
Afbeelding
Ingredienten
appel, suiker, TARWEbloem, roomboter(MELK), rozijnen, zetmeel (gemodificeerd), EI, MELKpoeder, TARWEzetmeel (gemodificeerd), MELKpoeder (magere), invertsuikerstroop, weipoeder(MELK), citroenschil, dextrose, TARWEzetmeel, Plantaardig Vet(kokos, palm, palmpit, plantaardig vet), room(MELK), glucosestroop (gedroogd), lactose(MELK), Stabilisator(E516, E263, E339, E407, E450), Verdikkingsmiddel(E401, E407, E415), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palm), MELK (magere), olie, aardappelzetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E341), Aroma(aroma), Conserveermiddel(E202, E224(SULFIET)), Emulgator(E471, E472a, E472b, E477, E481), Enzym(alfa-amylase(TARWE)), Kleurstof(E160b), Natuurlijk Aroma(citroen), Plantaardige Olie(raapzaad), Rijsmiddel(E500, E541), SOJAbloem, stabilisatoren, water, zout, Zuurteregelaar(E330), vlaai(lactose, gemodificeerd zetmeel, , E160, melkpoeder, water, TARWEbloem, suiker, , E466, aroma (GLUTEN), E472, melkeiwit, zout, gedroogde glucosestroop, E401)
Allergenen
Sulfiet, Gluten, Melk, Soja, Ei
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.