Gender revealtaart

€ 35
95

Gefeliciteerd met jullie zwangerschap! Hebben jullie net de 20-weken echo gehad en willen jullie graag met jullie liefsten delen wat het geslacht van jullie kindje wordt? Bestel dan nu een Gender Reveal taart!

Wat is een Gender Reveal taart?
Het is een nieuwe trend uit Amerika die steeds populairder wordt onder aanstaande ouders. Het leuke aan de gender reveal taart is dat de taart aan de buitenkant op een geboortetaart lijkt- maar dan met neutrale kleuren. De vulling en deeg van de taart krijgen echter de kleur van het geslacht van het kindje. Dus pas als de taart wordt aangesneden, wordt bekend wat het geslacht wordt van jullie kindje.

Je kunt de gender revealtaart via de webshop tot 23.55 uur bestellen voor de volgende dag.
Telefonisch kun je de taart tot 11.00 uur bestellen, dan kan je de taart een uur later ophalen!

Variatie
-
-
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Direct uit de koelkast serveren. Snijden met een nat warm mes.

Heeft U een allergie? Belt U onder openingstijden naar 0229-214786 om te horen of dit product geschikt is voor U.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.