Jubileumkoek

€ 54.-

Gevulde jubileum koek in 2 smaken. Gevulde roomboterkoek of gevulde roomboter speculaas. Beide smaken zijn lekker gevuld met 100% zuivere amandelspijs.
U kunt ook een foto op de koek laten zetten. Deze kunt u bij “foto selecteren” met de bestelling meezenden.

De jubileum koek wordt voorzien van een leuk gedicht.

Variatie
-
-
-
Foto/logo
Foto toevoegen + € 3.75
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

De gedichten:

Gedicht 1
'naam' 50 jaar op aard
is deze Abraham waard.
leef blij en tevree
dan maakt U ook Isaac (Rebecca) mee.
Wij hopen dat U met een lach
eens 100 worden mag.
Maar vier nu feest
deze halve eeuw is niet voor niets geweest.

Gedicht 2:
'naam' nu gij 50 jaren zijt
is deze koek U toegewijd.
Abraham (Sara) doet U echter wel bezinnen
vooral jong te zijn van binnen.
Want dan komt U wel belegen
over 10 jaar Isaac (Rebecca) tegen.
En om de vreugde te vervolmaken
zal wat vocht er goed bij smaken.
Door Uw familie gegeven
lang zal 'naam' leven

Gedicht 3:
'Naam' 50 jaar
en ziet Sara zowaar.
Een moment in je leven
om extra aandacht te geven.
Deze hulde is voor jou
als lieve moeder en fijne vrouw.
Geniet nog lang van het leven hier
en voor vanavond: Veel Plezier!

Gedicht 4:
Lieve 'naam'.
Al 50 jaar op aarde
een meid van grote waarde.
Lief, spontaan en een grote lach
dat is wat een ieder in jou mag.
Je Sara ligt hier dan
daar doe je niets meer an.
'Naam', proficiat en nog vele jaren
wij zullen je eeuwig in ons hart bewaren

Meer achtergrond informatie over jubileumkoeken kunt u "*+hier+*":http://www.bakkerij-otten.nl/informatie/specialiteiten/jubileum-koeken vinden.

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 4 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (3/4 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm koksmes.