Oranje tompoucevlaai

€ 16
60

Krokante vlaaien bodem gevuld met banketbakkersroom, slagroom. Afgewerkt met een luchtige bladerdeeg met roze fondant.

Variatie
-
Aantal
Voeg toe aan winkelmand

Productspecificatie

Krokante vlaaien bodem gevuld met banketbakkersroom, slagroom. Afgewerkt met een luchtige bladerdeeg met roze fondant.

Seizoen

Dit product is leverbaar van 22-4 tot en met 6-5.

Allergene stoffen

EI Gluten Melk Soja Sulfiet

Bewaaradvies

Houdbaarheid: ca. 3 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C
Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes. Dit is een dagvers product, bestemd voor onmiddellijke consumptie. Als u het later wilt consumeren, zet het product dan weg op een koele plaats. Wilt u het product langer bewaren (2/3 dagen ), Plaats het dan zo snel mogelijk in de koelkast. (temperatuur 7°C of lager ). Tips van uw banketspecialist: - Koop gebak altijd vers en bewaar het (in de koelkast). Nooit bij sterk geurende producten. - Cremegebak altijd een uur voor gebruik op kamer temperatuur laten komen. - Snij taarten altijd met een nat, warm mes.