Otten’s brood- en banketbakkerij is al sinds 2000 H.A.C.C.P. gecertificeerd.
Wat houdt “H.A.C.C.P. gecertificeerd” in?
De hygiënecode voor de brood- en banketbakkerij is een voedselveiligheidsplan, dat beschrijft hoe bepaalde eet- of drinkwaren op hygiënische wijze moeten worden bereid, verwerkt, behandeld, verpakt, vervoerd, gedistribueerd of verhandeld. De Voedsel en Waren Autoriteit controleert de bakkerijen aan de hand van deze Hygiënecode. Voldoet een bakkerij aan deze code dan ontvangt deze bakker het H.A.C.C.P. Hygiënecode-certificaat!
Het H.A.C.C.P. Hygiënecode-certificaat is een initiatief van het Nederlands Bakkerij Centrum (NBC) in samenwerking met ISA-cert. Bakkerijen kunnen vrijwillig hun bedrijf laten inspecteren om te kijken of zij volgens de eisen uit de Hygiënecode werken.
Otten’s brood- en banketbakkerij heeft deze strenge inspectie met succes doorlopen en is daarom in het bezit van het felbegeerde H.A.C.C.P. Hygiënecode-certificaat. De certificering staat onder toezicht van de internationale Raad van Accreditatie.
Klik hier voor een overzicht van gecertificeerde bakkerijen.